083boda-mas-can-ferrer

Un casament molt emotiu

El passat 1 de maig varem tenir la sort d’estar i oferir l’àpat del casament de l’Anabel i l’Àlex, que amb l’emoció a flor de pell ens varen arribar al cor!

L’Anabel i l’Àlex viuen a Mataró i van escollir Mas Can Ferrer, al Montseny per a la celebració del seu casament. Un espai amb un entorn espectacular al bell mig del Parc Natural.

A principi d’any i ja amb el compte enrere iniciat, ens van contactar per fer el càtering del seu casament. I així, vam posar fil a l’agulla. Després, tot va anar rodat.

L’Anabel va escollir un vestit de núvia d’encaix preciós i, la veritat, és i estava guapíssima.

028boda-mas-can-ferrer045boda-mas-can-ferrer047boda-mas-can-ferrer048boda-mas-can-ferrer

Ja ho hem dit que va ser un casament molt emotiu? Donc molt moltíssim! L’Anabel desprenia tanta alegria, somriures, llum i amor que l’Àlex no va parar d’emocionar-se durant tot el dia

056boda-mas-can-ferrer062boda-mas-can-ferrer 

Van decidir celebrar una cerimònia civil en la mateixa finca amb una decoració romàntica que ens van encarregar a nosaltres mateixos. La posada en escena que varem aconsegir juntament amb Flors Bahí va ser espectacular!

La decoració de la cerimònia va encantar als convidats:  en tons roses i blancs, el camí de la cerimònia marcat amb suports de ferro, pots de vidre, blondes, dàlies, una catifa de pètals i un ram amb d’hortènsies i troncs per a l’altar. Tot plegat, d’un estil romàntic  i “vintage”.

20150501_181450070boda-mas-can-ferrer083boda-mas-can-ferrer

Els nuvis, a més, van ser uns super animadors dels seus convidats durant tot el dia!

098boda-mas-can-ferrer105boda-mas-can-ferrer107boda-mas-can-ferrer

I el moment del pastís de noces! Ells van triar un dels favorits: Mousse de crema catalana amb pinya caramel·litzada. Té bona pinta, oi?

114boda-mas-can-ferrer0977alex-anabel119boda-mas-can-ferrer

Us desitgem un camí ple d´alegries, parella!

Fotos: Fotostudi.

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *