LIVING CORAL, EL COLOR TENDÈNCIA D’AQUEST ANY 2019

A l’hora d’organitzar un casament, l’elecció dels colors és una part molt important de l’esdeveniment. El color escollit serà present en molts dels detalls i parts del casament. Per aquest motiu, l’elecció pot ser més complicada del que ens pensem. Què millor per prendre la decisió que descobrir el color tendència de l’any?

logo color living coral

Us presentem el color de moda del 2019 el LIVING coral! El color coral es basa en la coloració de l’esquelet del corall vermell, que dóna nom propi al color. Pots trobar diferents tons de corall: el vermell coral, rosa coral, coral brillant, etc. Però la tonalitat que està de moda és el living coral o també dit, coral viu.

I … ¿en quines parts o detalls del casament el pots utilitzar?

Decoració floral:

Quan parlem de decoració floral, el living coral pot ser el teu millor aliat per donar un toc de color a la teva boda. Tant en centres de taula com en la decoració de la cerimònia o en els sittings, aquest divertit però elegant color pot donar un toc fresc i romàntic a tots els espais del teu esdeveniment.

flores color coral

Però no ens oblidem del ram de la núvia! Aquest color pot ser la clau per al ram de flors. A més, és un color molt fàcil de combinar i de trobar en varietat de flors: a les roses, amarilis, les dàlies, azalees …

ramo de novia

Vestits de la dama d’honor:

El corall viu és un dels colors més escollits per totes les dames d’honor. Que no et de por utilitzar aquest color per als vestits de dama d’honor. Gràcies a les diferents tonalitats del color, podràs trobar el to perfecte que més s’adeqüi a tu i l’estil de les teves dames d’honor.

damas de honor color coral

Decoració en el càtering:

Un cop finalitzada la celebració, és hora de gaudir del càtering. En aquesta part de l’esdeveniment els detalls no són menys importants que en la celebració, per tant podem seguir amb la nostra temàtica de color corall viu. Si us pregunteu on poder posar el toc de corall, us donem algunes idees: en les estovalles de les taules, en els tovallons, en un got o copa, en el baix plat …

En el pastís de noces:

I per acabar, no ens oblidem del pastís de nuvis, posem com es diu “La guindilla al pastel” amb el nostre color favorit de la temporada a la part més important del càtering, les postres. Sorprendràs als teus convidats amb un pastís de color corall.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *