4mobilari4

L’estil Shabby Chic en el teu casament

Ets romàntica i t’agraden els colors pastel, les flors i les roses? Si es així, l’estil Shabby Chic està fet per tu.

El Shabby Chic es un estil de decoració que el seu origen es remunta a l’època de les grans cases de camp de la classe mitja alta de Gran Bretanya i que consisteix principalment en combinar elements antics amb moderns. Es distingeix per utilitzar una paleta de colors pastels, com el rosa, verd aigua,… amb predominança del blanc. També és propi de l’estil la preponderància de flors en els seus dissenys.

Et donem 5 consells indispensables per aconseguir el teu casament Shabby Chic:

  1. COLORS

El color predominant d’aquest estil es el blanc. Dona sensació d’amplitud i puresa combinat amb altres colors en tons pastel com serien roses, blaus, verds clars, beixos i grisos. Aquesta combinació aconsegueix un efecte romàntic i sentimental perfecte per una cerimònia.

colores

  1. FLORS

Un dels elements protagonistes d’aquest estil sens dubte son les flors. Una característica que no pot faltar a cap racó del teu casament. Pots col·locar la quantitat que desitgis de roses, peònies, dàlies, hortènsies,… però sempre respectant els tons suaus i de grans mides afavorint un ambient romàntic que et farà sentir com si estiguessis en un conte de fades.

floresotros

  1. MOBILIARI

L’estil Shabby Chic te una part vintage que queda plasmat en el mobiliari. Els materials mes utilitzats són la fusta i el ferro, normalment pintats en tons blancs o amb colors molt clars i amb un toc desgastat. Les cadires idònies son les d’estil napoleònic en tons pastel que es poden adornar o tapissar amb flors. La clau esta en una combinació entre peces més antigues o clàssiques amb mobles moderns i actuals.

mobilari4 mobiliari2

mobiliari3

  1. TEXITS

L’encaix, la gasa i el lli son alguns dels teixits mes utilitzats en aquest tipus de casaments. Les estovalles poden ser de tons blanc i/o pastels amb estampats florals, però sempre seguint una línea simple i romàntica.

Pel vestit de núvia, el mes utilitzat son les puntes i els talls molt simples com la línea A i el tall trompeta.

textiles textiles2

  1. ALTRES ELEMENTS DECORATIUS
  • Gàbies i ampolles antigues de vidre: encaixen molt bé amb aquest estil i les pots utilitzar com a centres de taula i adornar amb flors al seu interior.
  • Marcs antics: afegeix marcs com a part de la decoració, perquè els convidats els facin servir al photocall i es diverteixin posant o per posar el seating plan.
  • Espelmes i canelobres: a part d’il·luminar donen un toc molt romàntic i elegant.
  • Coixins: en diferents tonalitats pastel i amb motius florals es converteixen en un imprescindible per a un casament d’estil Shabby Chic 100% autèntic.
  • Vaixella: la porcellana es la vaixella mes clàssica utilitzada en aquest estil. Utilitza plats llisos o també porcellana pintada i col·loca jocs de te per aconseguir un estil clàssic i elegant.

otros2  sillas mobiliari

sitting sitting3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *