Idees per decorar el teu casament

decoració casament welcome

Busqueu inspiració per a la decoració del vostre casament? Cada vegada es dóna més importància i rellevància als detalls i estils, ja que és el que marcarà la diferència en el vostre dia. Com que la decoració és un dels àmbits més importants a tenir en compte en un casament, per això us deixem un petit recull d’idees de decoració perquè el vostre casament sigui únic i especial. Idees per a casaments a l’aire lliure o en espai tancat, decoració de taules, seating i ornaments en general…

EXTERIOR

La decoració de l’exterior inclou des del punt on  donareu la benvinguda als vostres convidats a la decoració de l’aperitiu passant per la cerimònia. En la decoració dels jardins una opció molt encertada és utilitzar materials de la natura com troncs, palla, flors… A partir d’aquests materials hi ha diferents opcions com combinar-los amb objectes reciclats com palets, bobines, cistells, maletes velles…

Una altra opció molt original és incloure en la decoració vehicles com bicicletes, carros, caravanes…

TAULES

A l’hora del banquet s’ha de tenir cura tant de la decoració de l’espai i composició de les taules com dels centres de taula. Per a les taules ens podem decantar per taules rodones o per taules rectangulars, a partir d’aquí hi ha infinitat d’opcions i combinacions.  

SEATING

A l’hora de decidir-se per fer el seating és un detall per als convidats si es fa original. Algunes de les opcions és fer algun tipus de joc, adjuntar-hi fotografies o algun detall que després els convidats es poden endur.

Després d’aquest recull d’idees de decoració esperem que us hagin agradat les nostres propostres i haver servit d’ajuda i inspiració per decidir la decoració del vostre dia, decantar-vos cap a un tipus de decoració o un altre, agafar idees e inclòs descartar coses que teniu clar que no són del vostre estil.