Com donar un toc de color al teu casament

Per donar un toc de color al teu casament tens moltes i moltes flors que et poden ajudar a crear un ambient totalment especial al teu casament. Pots aconseguir un entorn sofisticat, campestre, romàntic, atrevit…

Però com triar les flors segons la data del teu casament?

És molt fàcil! Avui en dia moltes de les flors les podem aconseguir tot l’any i en varietat de colors, com és el cas de la rosa, la gerbera, el lilium, l’enanthium, margarites…

En canvi en trobem d’altres que són més estacionals i que pels casaments d’estiu, no són recomanables degut a la calor,  com és el cas de l’hortènsia que  també la podem trobar en varis colors.

hortensies

Els ranúnculs, les tulipes o les peonies  són de primavera i ens costarà més de trobar a l’estiu. Però no patiu, hi ha moltes opcions de flors que lluiran bé tot el casament!

Teniu des de girasols que poden donar un toc molt bonic al vostre casament, les dàlies amb tot el seu ventall de colors, roses de totes les varietats, la crespedia, les plantes grasses, alstromenia…

I també les flors que més resisteixen com el limonium amb tons rosats o lilosos i la paniculata amb tons rosats o blancs que són flors petitones que aguanten molt la calor. Així que les heu de tenir en compte pels que preferiu els dies més calorosos d’estiu per casar-vos.

Com que n’hi ha tantes per escollir sigui la temporada que sigui, només heu de buscar el que més us agradi per donar un toc en un dia tan especial. Us poso unes quantes fotos segons els tons de colors perquè us podeu inspirar!

tons rosestons blancs

flors groguesflors amb un toc

 

Aquí en teniu només una petita selecció, no dubteu en mirar i demanar a la vostra florista! Si agafeu flors de temporada ajustareu el pressupost i es mantindran boniques tot el dia!!

I si voleu veure idees de les nostres decoracions, podeu visitar el nostre Pinterest

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *