casament-can-xiquet-44

Casament Marina & Josep

Ens va fer molta il.lusió quan la Marina i en Josep, una parella a la que ja coneixiem personalment, ens van dir que es volien casar i a més, que ens ho deixàven tot a les nostres mans!

Algunes coses les tenien molt clares: la data havia de ser el 25 de juny, havien de menjar bé i volien un casament tradicional i el final de festa havia de ser gloriós! I així va ser, una gran festassa a la que hi va contribuir molt un dels nostres dj preferits, en Xavi Buixó!

El lloc escollit va ser  Can Xiquet de Cantallops, un nou espai de l’alt empordà amb un entorn i unes vistes al mar espectaculars.

Per la decoració van comptar amb flors martí a la cerimònia i els exteriors i amb flors bahí per les taules del banquet que van crear un ambient romàntic i elegant.

I ells, no es van oblidar cap detall! Amb la seva col·laboració vam aconseguir un resultat perfecte.

La Marina i en Josep, com a bons empordanesos tampoc es van oblidar de convidar la nostra estimada Tramuntana que no va ser més que una anècdota més.

Un casament molt emotiu on es notava la complicitat amb els seus familiars i la participació dels seus amics a qui van retre un petit homenatge explicant la història d’amistat que tenien amb tots ells.

Mireu les fotos que us hem triat i que ens han cedit wedding’s art que van ser els encarregats d’immortalitzar el gran dia. Una feina molt ben feta!

casament-can-xiquet-02 casament-can-xiquet-23 casament-can-xiquet-29 casament-can-xiquet-40 casament-can-xiquet-41 casament-can-xiquet-43 casament-can-xiquet-44 casament-can-xiquet-48 casament-can-xiquet-58 casament-can-xiquet-59 casament-can-xiquet-60 casament-can-xiquet-61 casament-can-xiquet-63 casament-can-xiquet-65 casament-can-xiquet-71 casament-can-xiquet-72 casament-can-xiquet-81 casament-can-xiquet-89

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *